Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna, sonunda müjdeyi verdi! Merakla beklenen o proje geliyor!

Onur Tuna, sonunda müjdeyi verdi! Merakla beklenen o proje geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Mucize Doktor dizisinde Ferman karakteri ile rolünün hakkını veren ünlü oyuncu Onur Tuna, yeni projesinin müjdesini de geçtiğimiz hafta vermişti.

Instagram hesabından “Az kaldı Serhat Şensesli” notuyla paylaşım yapan oyuncu, yeni albüm çalışmasının çok yakında izleyicilerle buluşacağını anonsunu yapmıştı.

O gün geldi. Yangın Yeri isimli albümünün, 22 Kasım Cuma günü tüm dijital platformlarda yerini alacak.

Sosyal medyadan mesaj paylaşan Onur Tuna, “Umarım beğenirsiniz. Sadece bazı notlar düşmek isterim. Müzik her insanın doğasında olan mükemmel bi alan ve ben de set dışında vaktimi yazarak besteleyerek ve kaydederek geçiriyorum. Bunu hiçbir popüler güdü içinde yapmıyorum” diye açıklamada bulundu.

Onur Tuna, sonunda müjdeyi verdi! Merakla beklenen o proje geliyor! 7

Albümündeki 3 şarkının televizyonlarda oyunculuk yapmadığı yaşlarına ait olduğunu özellikle belirten Onur Tuna, şu sözlerle de müziğin kendisi için bir hobi olduğunu anlattı:

“Zaman bana bunları kaydetme fırsatı sundu. Ve iş ortağım olarak değil beni anladığını düşündüğüm bi müzik dehası olan Serhat Şensesli dostum ile bundan 2 yıl önce ortak bir stüdyo kurduk. Kendi alanımızda rahatça üretmek için kurduğumuz bi atölye oldu bize orası.. Aslında bi çok kayıt var elimizde yazdığım, ama zaman sen ellemediğinde akışı sağlıyor, biz de üretmeye devam ediyoruz. Yangın Yeri akış içinde hazır hale geldi. Ve üzerinde herhangi bir sponsor veya ticari bi imza olmayan bu işi sizlerle paylaşmak istedim. Oyunculuk bana yazdıran şey zaten. Yani müzik hobi olarak hep var.”